Dvoje ljudi zaraženo koronom u Mošćeničkoj Dragi. Dio stanovnika se testira!

FOTO: Riportal.hr

Nekolicina stanovnika koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženima trenutno su u obradi

Načelnik općine Mošćenička Draga, Riccardo Staraj, putem društvenih mreža je objavio vijest kako je dvoje njihovih sugrađana zaraženo koronavirusom

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Obavještavamo javnost da imamo dvije osobe s područja općine Mošćeničke Drage pozitivne na virus Covid – 19. Nekolicina stanovnika koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženima trenutno su u obradi. Općina kontinuirano surađuje sa Stožerom civilne zaštite Primorsko-goranske županije i epidemiološkom službom, posebice s dr. Sušnjem koji nas je upravo sada posjetio i na osnovu njegovog iskaza dižemo ovo priopćenje.

Molimo sve stanovnike općine da poštuju naputke ministarstva zdravstva i civilne zaštite u ovom kriznom razdoblju. Također molimo građane za mir i maksimalnu suradnju. Nemojmo širiti dezinformacije već se prije posavjetujmo s odgovornim službama koje su mjerodavne za iznošenje istinitih informacija. Isto tako molimo sve stanovnike kojima je određena mjera samoizolacije da poštuju upute i odredbe za svo vrijeme dok samoizolacija traje.

Molimo sve one koji su bili u neposrednom kontaktu sa zaraženima da se jave na sljedeće brojeve telefona: načelnik 091 373 7473 / zamjenica načelnika 091 168 2906 / epidemiolog dr. Mario sušanj 091 203 0860”, poručio je načelnik Staraj.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views