NOVA DVORANA JE DOVRŠENA

Dvorana Medicinske škole u Rijeci dobila uporabnu dozvolu

Riječ je o prvoj školskoj sportskoj dvorani koja je na području Rijeke izgrađena u posljednjih 30-ak godina

Nova školska sportska dvorana Medicinske škole u Rijeci u potpunosti je dovršena, a ovaj tjedan je stigla i uporabna dozvola te se još samo čeka dolazak komisije Ministarstva koja će utvrditi uvjete, izvijestila je pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Edita Stilin.

Riječ je o prvoj školskoj sportskoj dvorani koja je na području Rijeke izgrađena u posljednjih 30-ak godina, a u investiciju vrijednu 1,9 milijuna eura u cijelosti je financirala Primorsko-goranska županija.

Dvoranom će se služiti 1.200 učenika Medicinske škole, ali i učenici koji su smješteni u Učenički dom Kvarner.

Nakon otvorenja nove dvorane, ove godine okončat će se i projekt nadogradnje OŠ Ivana Rabljanina u Rabu te projekt Regionalnih centara kompetentnosti, najavila je pročelnica.

Taj projekt uključuju i unutrašnje i vanjsko uređenje objekata te opremanje škola sa svrhom poboljšavanja materijalno tehničkih uvjeta kako bi se što prije uspostavili i formirali Regionalni centri kompetentnosti.

U projektu sudjeluje sedam primorsko-goranskih škola, a riječ je o Ugostiteljskoj školi Opatija, Srednjoj školi Ambroza Haračića Mali Lošinj, Srednjoj školi Hrvatski kralj Zvonimir Krk, Srednjoj školi Dr. Antuna Barca Crikvenica, Elektroindustrijskoj i obrtničkoj školi Rijeka, Tehničkoj školi Rijeka te riječkoj Medicinskoj školi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari