I GRAĐANI POMAŽU!

Galerija | Ekipa iz kluba Boa i Fox Street Fooda pomaže vatrogascima u podizanju šahti i saniranju šteta od poplave

Rijeku je večeras zadesila prava prirodna katastrofa

Velike količine oborina u par sati pretvorile su dijelove grada u ‘bazene’

Na terenu su, što je objavio i gradonačelnik Marko Filipović, djelatnici hitnih službi a ‘hitnjacima’ pomažu i mnogi građani.

Tako je i ekipa iz kavane/kluba Boa te Fox Street Fooda odlučila odmah pohitati u pomoć vatrogascima u otčepljivanju šahti.

“Vitezovićevu smo sami spasili, nismo čekali vatrogasce”, poručili su kratko Riportalu i nastavili sa spašavanjem gradske imovine.

Svaka čast ekipa!

Ulice u centru zatvorene za promet

“U Rijeci je oko 19 sati počela padati jaka kiša koja je potopila centar grada. Zaprimljeno je mnogo zahtjeva za ispumpavanjem vode. Zatvoren je promet u Ulicama Franje Račkog, Školjić i Fiumara”, izvijestilo je putem tvitta Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a.  

“Poplavljeni su mnogi poslovni prostori, objekti i stanovi u gradu. Zbog poplavljene zgrade Policijske uprave primorsko – goranske na terenu su pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite koji će pumpama pokušati ispumpati vodu. Na terenu su sve žurne službe”, dodaje Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari