NATJEČAJ ORGANIZIRAO V.B.Z.

Enea Furlan Horvat iz OŠ Brajda pobjednica strip-izazova “Priroda u našim rukama”. Pohvaljeno još četiri učenika

Enea Furlan Horvat, učenica šestog razreda OŠ Brajda, izabrana je za pobjednicu osnovnoškolskoga strip-izazova “Priroda u našim rukama”. Više u video prilogu Kanala Ri!

Natječaj je organizirala izdavačka kuća V.B.Z. u okviru projekta “Književnost i svijet koji se mijenja” koji V.B.Z. provodi u suradnji s Kreativnom Europom EU-a. Cilj natječaja je poticanje osnovnoškolaca da kreativno izraze svoje ideje o klimatskim promjenama i važnosti očuvanja okoliša.

Žiri natječaja (Ines Pandžić Selimović, Sandra Ukalović, Goran Glamuzina i predsjednik žirija Enver Krivac) izabrao je Enein rad.

Enea na zanimljiv i nepretenciozan način pokazuje da svi mi često tražimo izgovore za svoj odnos prema okolišu, ali svi smo odgovorni za zagađenje planeta te svatko od nas malim djelima može učiniti ovaj svijet boljim i čišćim.

Na Natječaj je pristiglo mnogo izvrsnih radova, a među njima je žiri posebno pohvalio radove sljedećih sudionika: Lara Kraus, Tili Horvat, Istok Zola i Lara Ivančić.

Dodjela nagrada održana je danas u Rijeci, donosi Kanal Ri.

Više u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari