ČETVRTAK U 19 SATI

FILM U KVARTU Profesor Baltazar stiže u Mjesni odbor Kozala! On i njegovi prijatelji družit će se s posjetiteljima

U četvrtak 15. listopada 2020.g., u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, od 19 sati u velikoj dvorani Mjesnog odbora Kozala (Volčićev trg 2, Rijeka) nastavlja se program Film u kvartu, Inicijative za kvart, uz besplatan ulaz, ovoga puta projekcijom crtića Profesor Baltazar.

Već od 19.00 sati male goste u prostoru MO-a Kozala čekat će likovi iz crtića, a posebni gost zahvaljujući Rođendaonici Baltazar Rijeka, bit će i sam profesor Baltazar, glavom i bradom.

S Baltazarom i ostalim junacima moći će se popričati i fotografirati, a sve uz poštivanje važećih epidemioloških mjera.

Projekcije crtića Profesor Baltazar počinju u 19.30 sati, a prva je na redu projekcija prilagođena za gluhe i nagluhe osobe.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih važećih preporuka za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te OBVEZNO nošenje zaštitnih maski za lice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views