FINO, FINO! U petak javno kuhanje na Korzu, sve donacije od zalogaja idu riječkoj Socijalnoj samoposluzi

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Akcija javnog kuhanja prava je prilika da se upoznate s gastronomskom kulturom Bliskog istoka te svojim dobrovoljnim prilozima pomognete opremiti Socijalnu samoposlugu “Kruh sv. Elizabete” sa svim potrepštinama za socijalno ugrožene građane slabijeg imovinskog stanja

Uz to, saznajte više o problemu bacanja hrane te kako se i sami možete uključiti u smanjenje istog. Pridružite se kuhanju uz porciju tradicionalnih blisko-istočnjačkih jela i zajedno pokažite solidarnost prema onima koji to najviše trebaju!

Za građane Rijeke i korisnike Socijalne samoposluge Kruh Sv. Elizabete kuhat će gostujući tim kuhara iz Sirije i Irana koji stižu u organizaciji partnera Isusovačke službe za izbjeglice iz Zagreba.

Ovaj je događaj dio projekta ‘Hrana i zajednica’, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, koji provodi udruga Centar za kulturu dijaloga, s partnerima Ekonomskim fakultetom u Rijeci, Filozofskim fakultetom u Rijeci i Zelenom Akcijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari