FlixBusom iz Rijeke do novih europskih destinacija za 69 kuna!

FlixBus lansira ograničen broj karata za 69,00 kn od danas do 29.4. koje vrijede za određena putovanja prema odabranim destinacijama od 6.5. do 28.5.

Uz sigurnost, udobnost te moderne i nove autobuse FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, putnicima iz Rijeke, Opatije i Crikvenice ovog proljeća nudi povoljna putovanja prema brojnim europskim destinacijama.

“Proljeće je najbolje vrijeme za planiranje putovanja prije ljetne groznice. Ako ne volite gužve i vrućine sad je najbolji trenutak posjetiti Budimpeštu, Beč, Prag, Krakov ili Berlin, gradove koji su odnedavno iz Rijeke povezani zelenim autobusom.˝  –  istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

Naime, početkom travnja krenuo je novi val linija kojim se Rijeka direktno povezala sa Zadrom ali i s brojnim europskim destinacijama poput Maribora, Beča, Praga i Berlina.

Večernjim polaskom u 21:10 sati putnicima se pruža bolja iskoristivost dana, ugodnije i brže putovanje zbog manjih gužva na cesti, ali i lakši pristup ostalim gradovima u FlixBus mreži. Iz Crikvenice i Opatije FlixBus je omogućio direktna putovanja prema Pragu, dok se sredinom svibnja povećava frekventnost polazaka prema Münchenu.

Karte za 69 kuna

Povodom pokretanja novih linija FlixBus je osigurao ograničeni broj karata za 69 kuna. Karte će biti dostupne od danas 16.04. pa sve do 29.4.2019.g. Karte su dostupne putem weba www. FlixBus.hr ili besplatne FlixBus mobilne aplikacije te vrijede za sva direktna putovanja prema odabranim destinacijama od 6.5 do 28.5.

Putnicima iz Rijeke tako su po promotivnim cijenama na raspolaganju gradovi poput Maribora, Berlina, Krakova ili Budimpešte.

Iz Rijeke se trenutno može putovati direktno do 8 europskih država – Italije, Francuske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Češke i Poljske, a uz presjedanje u nekim od glavnih čvorišta FlixBusa poput Zagreba, Venecije ili Münchena dostupne su i ostale europske države iz FlixBus mreže. Karte za sve destinacije moguće je kupiti putem FlixBus web stranice ili putem besplatne mobilne aplikacije.

FLIXBus i vaš web portal Riječanin na svojem je Facebook profilu oglasio i nagradnu igru s koje dobitnik vaučere može iskoristiti do 15. 12. 2019.godine.

Putnicima na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže

FlixBus zelena mreža autobusnih linija proteže se na 28 europskih zemalja te povezuje 2000 destinacija s 350.000 dnevnih linija.

Putujući Europom, FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska.

FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.

O FlixBusu

FlixBus je mladi, europski autobusni operater koji od 2013. godine pruža alternativan, udoban i zeleni način putovanja diljem Europe dostupan svačijem džepu.

Zahvaljujući mrežnom planiranju i izvrsnom hi-tech pozadinskom sustavu, FlixBus nudi 350.000 autobusnih veza dnevno u 2.000 destinacija i 29 zemalja te predstavlja najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija.

Osnovan u Njemačkoj, start-up od samih je početaka prigrlio iskustvo i kvalitetu regionalnih malih i srednjih poduzeća te s njima uspješno surađuje. Sa uredima u Berlinu, Münchenu, Parizu, Zagrebu, Milanu, Stockholmu, Amsterdamu, Aarhusu, Pragu, Budimpešti, Los Angelesu, Bukureštu, Madridu, Varšavi, Bruxellesu, New Yorku i Moskvi, FlixBus timovi bave se mrežnim planiranjem, korisničkom podrškom, kvalitetom, marketingom i prodajom, kao i procesom planiranja poslovnog i tehnološkog razvoja.

Regionalni autobusni partneri, koji su najčešće obiteljska uspješna poduzeća građena na generacijama uspjeha, odgovorni su za svakodnevno obavljanje prijevoza putnika i flotu zelenih autobusa, koji se odlikuju najvišim standardima udobnost i sigurnost.

Inovacija, poduzetnički duh i snažan međunarodni brend u kombinaciji s iskustvom i kvalitetom tradicionalnog autobusnog poduzeća, čine snažnu mrežu autobusnih linija unutar Europe. Ovaj jedinstveni međunarodni poslovni model omogućio je zelenim FlixBusevima milijune putnika iz cijele Europe te stvorio tisuće novih radnih mjesta. www.FlixBus.hr/tvrtka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari