SVI KAO JEDAN! Riječani, Gorani, Zagrepčani… posadili 350 sadnica jele u Gorskom kotaru

Eko volonteri u suradnji s Hrvatskim šumama posadili 350 sadnica jele u Gorskom kotaru, u sklopu akcije “Šume su život – posadi i ti svoje stablo”.

“Iako po lošem vremenu, proveli smo prekrasne trenutke na probnoj sadnji ove subote. Osjećaj stvaranja nekog novog života je bezvremenski i poseban. To će još desetljećima, ma preko stoljeća, stvarati nove vrijednosti za buduće generacije, to će biti novi dom za mnoge životinje, sve će se opet oporaviti. Entuzijazmu nema kraja. Nakon ovog više ne sumnjamo ni trenutka u nastavak programa “Šume su život” i obnove šumskih prostranstava”, rekao je jedan od volontera, Saša Kajfeš na svom facebook profilu.

Nekolicina volontera iz Splita, Međimurja, Rijeke, Zagreba, Oklahome i Delnica odradila je testni dan u kojem su posadili 350 sadnica jele.

27. travnja biti će organizirana još jedna akcija sadnje, a u slučaju još jedne odgode doveli bi u opasnost svih 10.000 sadnica.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari