IZVRSTAN GLAZBENI PROGRAM

Food Truck Festival u Krku kao savršen začin ovogodišnjeg Krk Music Festa!

Idi na originalni članak
FOTO: Borut Brozović (Studio B)/ TZG Krka

Ovog je vikenda grad Krk središte kulinarskog i glazbenog užitka tijekom održavanja ovogodišnjeg izdanja popularnog Food Truck Festivala koji prati izvrstan glazbeni program Krk Music Festa

Oglas

Food Truck Festival okuplja ljubitelje gastronomije i gurmane te pretvara prostor uz Veli park i krčku rivu u pravu festivalsku oazu. Ambijentalna rasvjeta dodatno naglašava “ljetnu vibru”, stvarajući ugodnu atmosferu za sve posjetitelje.

Festival je ove godine predstavio novi food truck – Marmota Taqueria koji je već prvog dana oduševio posjetitelje svojim meksičkim specijalitetima pripremljenim po tradicionalnim receptima s modernim twistom. Meat&Eat truck nudi bogat izbor mesnih jela – njihov najveći adut iz ponude je Smokey the king burger, a Pulled pork definitivno zauzima drugo mjesto na listi favorita.

Novitet na festivalu bio je Kusshh bar, koji je predstavio raznovrsne likere i rakije s otoka Krka, napravljene prema originalnoj recepturi s autohtonim sastojcima. Osim hrane, posjetitelji su mogli uživati u osvježavajućim ljetnim pićima koje su nudili Thomas Henry cocktail truck i Central bar.

Paralelno s Food Truck Festivalom, u organizaciji Turističke zajednice Grada Krka održava se i Krk Music Fest, posvećen Svjetskom danu glazbe i dočeku ljeta. Festival je prve večeri otvoren uz koncert Vatre, jednog od najpoznatijih hrvatskih rock bendova koji je publiku osvojio svojim energičnim nastupom.

Uživanje u gastronomskim delicijama i izvrsnoj glazbi nastavit će se kroz cijeli vikend. Subotnju večer posjetitelji će u Krku moći provesti uz nastup Nene Belana i Fiumensa, koji su ove godine obilježili 40. godišnjicu svoje profesionalne karijere. Završna večer festivala pripala je The Bestbeatu, jednom od najutjecajnijih Beatles Tribute bendova na svijetu.

Exit mobile version