25 GODINA NA ČELU KRKA: Gradonačelniku Dariju Vasiliću priznanje PGŽ

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Župan Zlatko Komadina uručio je danas priznanje Primorsko-goranske županije gradonačelniku Dariju Vasiliću povodom punih 25 godina obnašanja dužnosti prvog čovjeka Grada Krka

Tom prilikom rekao je kako mu je zadovoljstvo što uručuje priznanje najdugovječnijem gradonačelniku u Hrvatskoj. Podsjetio je da je prije 25 godina, kada je prvi put izabran za krčkog gradonačelnika, Vasilić tada bio i najmlađi čelnik jednog grada u RH.

“Čestitam gradonačelniku Vasiliću na 25 godina uspješnog vođenja Grada Krka koji je otočki uzor Hrvatske po dosegnutom razvoju na svim područjima. Osobno smo uvijek dobro surađivali i kad smo bili politički saveznici ali i suparnici, a upravo to je jedna od posebnosti ove naše Županije. Bez obzira na političke boje na jednaki način surađujemo sa svim našim jedinicama lokalne samouprave”, istaknuo je župan Komadina.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Zahvaljujući se na priznaju gradonačelnik Vasilić rekao je da je Krk primjer zajedništva i suradnje što je i dovelo do vidljivih razvojnih iskoraka te realizacije čitavog niza dobrih projekata.

„Imamo besprijekornu infrastrukturu, ljudi s Krka ne odlaze, natalitet je u porastu, nemamo nezaposlenih, grade se novi turistički kapaciteti. To je današnja slika otoka Krka, a meni osobno bilo je zadovoljstvo voditi Grad i koordinirati razvoj cijelog otoka, uz veliku pomoć Županije, na čemu se ovom prilikom i zahvaljujem”, naglasio je gradonačelnik Vasilić.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views