ŽUPANIJSKI STOŽER

U KBC-u Rijeka preminule još 4 necijepljene osobe od/s COVID-19 bolesti

U KBC-u Rijeka preminule još 4 necijepljene osobe od/s COVID-19 bolesti

U PGŽ je danas 17 novooboljelih/zaraženih osoba, a 258 je osoba ozdravilo. Tako se broj aktivnih slučajeva u PGŽ, danas smanjio za 242 osobe pa isti iznosi 3462

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 824 uzoraka briseva, što čini udio od 2.06% pozitivnih od ukupnog broja testiranih uzoraka.

11 novooboljelih su osobe iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, 4 iz Crikveničko- vinodolske regije, te po 1 sa Liburnijskog područja i sa otoka Krka.

Najveći broj novooboljelih osoba, njih 10 pripadaju skupini radno aktivne populacije, 5 mlađim dobnim skupinama te 2 populaciji starijoj od 65 godina.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je danas za 3 pacijenta veći od jučerašnjeg i iznosi 97.

U jedinici intezivne skrbi KBC-Rijeka, na respiratoru se nalazi 13 pacijenata, jedan više u odnosu na jučer.

Nažalost, tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka su preminule 4 necijepljene osobe od COVID-19 bolesti, 3 sa prebivalištem u PGŽ te 1 iz Istarske županije.

Tako je ukupan broj umrlih osoba tijekom 4. epidemijskog vala u PGŽ narastao na 259 od čega su njih 60 bile cijepljene osobe.

Udio hospitaliziranih unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva u PGŽ je zbog današnjeg pada broja aktivnih slučajeva, te rasta broja hospitaliziranih osoba danas manjem porastu u odnosu na jučer te iznosi 2.80%.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari