NA ŽABICI SVE OK

Arriva krenula s prijevozom putnika, putnici se moraju pridržavati ovih pravila!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Od ponedjeljka 11. svibnja Arriva Hrvatska je ponovno uspostavila javni prijevoz putnika na pojedinim linijama

S početkom novog radnog tjedna putnici Arrive mogu putovati iz Rijeke za Zagreb, Istru i Dalmaciju te na otoke Krk, Cres i Lošinj, a uspostavljaju se i lokalne linije na spomenutim otocima kao i na Rabu i Pagu.

Detaljan popis svih linija koje započinju s prometovanjem kao i uvid u vozni red, putnici mogu dobiti na internetskoj stranici www.arriva.com.hr ili pozivom na broj 072 660 660.

Sukladno epidemiološkim preporukama, putnicima se savjetuje online kupnja karata putem web shopa ili Arriva Croatia mobilne aplikacije.

Važni podaci o sigurnosnim mjerama

Iz Arrive mole putnike da prije putovanja provjerite njihova pravila ponašanja kako bi zajedno osigurali sigurno i bezbrižno putovanje:

Pri ulasku u autobus i tijekom vožnje preporučuju nositi zaštitnu masku te decinficirati ruke pri ulasku u autobus.

Arrivini autobusi dezinficiraju se i prozračuju prije svake vožnje.

Preporučuju koristiti prednja vrata za ulaz u autobus i zadnja vrata za izlaz iz autobusa, poštivati raspored sjedenja kako bi se osigurao propisani razmak, putnu kartu preporučaju kupiti na www.arriva.com.hr ili Arriva Croatia mobilnoj aplikaciji bez čekanja u redu.

Putnici će se u autobuse raspoređivati po posebnom rasporedu sjedenja kako možete vidjeti na priloženoj fotografiji:

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari