COSTABELLA: Luksuzni resort poprima obrise, datum otvorenja nije upitan

Hotelski resort Costabella trebao bi biti otvoren u proljeće 2020. godine

Na gradilištu hotelskog resorta Costabella radovi se odvijaju po planu što je vidljivo i prema novijim fotografijama resorta u kojem se već naziru obrisi ne samo građevina već i konačan izgled kompleksa koji će po završetku zasigurno mamiti svojom atraktivnošću i ljepotom, ponajviše i zbog krasne lokacije na kojoj je izgrađen.

Podsjetimo, kompleks se proteže na 18.000 m², imat će 25.000 m² zatvorenog prostora i 198 smještajnih jedinica s preko 500 ležajeva, što u hotelu što u vilama.

Kompleks će raspolagati s 30-metarskim hotelskim bazenom, dječjim bazenom i jacuzzijem te wellnes zonom površine preko 4.000 m². Vanjski grijani bazen bit će dug 50 m.

Od bazena vodit će lift i put ispod šetnice do 200 m duge plaže koja će imati malo privezište za najam turističkih plovila te tri mola, između kojih će biti dvije šljunčane plaže od po 80 metara dužine.

Investitor hotelskog resorta Costabella je tvrtka JTH Costabella d.o.o., radove izvode tvrtke KAMGRAD d.o.o. i GP KRK d.d. a planirani završetak radova je travanj 2019.

Radove na izgradnji plaže izvodi firma G.A.M.I.K d.o.o. Cijela plaža trebala bi biti uređena do otvaranja hotelskog kompleksa.

Ovako će izgledati! (Ilustracija)

Vrijednost investicije je preko 50 milijuna eura a izgradnja resorta doprinijet će daljnjoj promociji Rijeke i Kvarnera kao turističke destinacije.

Foto: Facebook/D. Matijević/Nova riječka enciklopedija Fluminensia

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari