PODIJELIMO APEL! Humanitarna pomoć za očajne trećemajce “planula”, u četvrtak nova akcija!

Foto: Ilustracija (Jasna Vrhovac)

Putem društvenih mreža apel sugrađanima uputila je suorganizatorica humanitarne akcije Jasna Vrhovac

Sva humanitarna pomoć za trećemajce koju smo sakupili u subotu nije bila dostatna ni za polovicu najpotrebitijih. Planula je u par sati. Ljudi su sa suzom u oku, grčem na licu i spuštenih pogleda uzimali ono što im je najpotrebnije pazeći da ostane i drugima, no to je bilo neizvedivo, pa vas stoga MOLIMO, pogotovo one koji su zakasnili ili su bili spriječeni donirati, a javili su se da hoće, da sve što im dođe pod ruku od hrane donesu….“, piše u svom apelu na društvenim mrežama Jasna Vrhovac, suorganizatorica humanitarnih akcija za prikupljanje pomoći za trećemajce koji već više mjeseci nisu dobili plaću.

Nova humanitarna akcija prikupljanja pomoći odvijat će se u četvrtak 07. ožujka od 15 do 17 sati na parkingu kod autopraone Kantrida.

Ujedinimo se, ne dajmo da nam sugrađani gladuju… Na vama je ovoga puta što ćete donirati. Ako to bude novac, ovoga puta ga nećemo dijeliti, već ćemo Marina i ja kupiti namirnice koje nedostaju, a nedostaje svega. Nije ostalo ništa, ni jedan kvasac, ni jedna kila brašna…..onda vam je jasno kako žive. Ja ne znam što bih vam napisala, jer plačem od bola…. Dijelite i dijelite…..molimo vas.”, dodala je u svome apelu Jasna Vrhovac.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari