FOTO: DJEVOJKE U LJETNIM HALJINAMA Ljeto je na izmaku, uživajmo još malo u laganoj odjeći!

 

Vječni “Djevojke u ljetnim haljinama volim…” Haustora možda je najjednostavniji, ali i najiskreniji stih jedne pop-pjesme ikada, iza kojeg se krije i jednostavna poruka ali i duboka, determinirajuća životna filozofija.

Upravo smo se na stih ovog vječnog radijskog hita sjetili kada smo danas u jednom riječkom trgovačkom centru zapazili na desetke ljepotica u ljetnom odjevnom izdanju. Meteorolozi za kraj tjedna najavljuju pogoršanje vremena, kišu i zahlađenje, dakle ljetu ćemo tada morati reći – “baj baj”.

E pa neka nam onda do sljedećeg ljeta ostane barem ovaj stih u mislima, i ovih nekoliko fotografija riječkih ljepotica koje će sa žaljenjem spremiti svoje ljetne krpice u ormare, i početi razmišljati o “zabundanom” jesensko-zimskom izdanju.

Sigurni smo da i Riječanke (Riječani svakako!) više vole toplija godišnja doba i ležerniji i jednostavniji stil odijevanja. Do sljedećeg ljeta!

image image image image image image image image image image image image image

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari