GOVORNIČKA ŠKOLA U CRIKVENICI: Zagrebački i riječki studenti imaju priliku razvijati komunikacijske vještine

Govornička škola za studente Zagrebačkog i Riječkog Sveučilišta održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organizira Debatni klub EFZG  i Hrvatska udruga mladih (HUM)  u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Prijaviti se mogu svi studenti sa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci između 5. i 17. listopada, a prijave se vrše preko prijavnice ovisno s kojeg ste Sveučilišta. 

 

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) već drugu godinu zaredom organiziraju ovaj projekt, koji se pokazao vrlo uspješnim prošle godine, na kojem je sudjelovalo 30 studenata sa Sveučilišta u Zagrebu.

Tijekom redovitih predavanja na fakultetima, studenti nemaju mogućnost za dodatan razvoj komunikacijskih vještina, što je jedan od glavnih motiva za organizaciju Govorničke škole.  Cilj škole je pripremiti studente za kvalitetniju poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, samostalno i uvjerljivo prezentiranje, oslobađanje od straha javnog nastupa te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

govornicka skola

govornička škola

Govorničku školu pohađat će ukupno 80 studenata koji će tijekom trodnevne edukacije slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, te steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu. Svi sudionici bit će smješteni u Hotelu Vila Ružica u Crikvenici gdje će se održati i cjelokupni program škole.

Early birds cijena kotizacije iznosi 400 kuna za studente iz Zagreba i 300 kuna za studente iz Rijeke, te traje do 10. listopada. Standardna kotizacija nakon 10. listopada iznosi 500 kuna za Zagrebačke i 400 kuna za Riječke studente. Osim predavanja, svaki će se dan održavati tematska druženja, s ciljem dodatnog međusobnog upoznavanja studenata. Sve informacije oko prijava možete vidjeti na Facebook eventu ili na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG.

govornicka skola

Želja organizatora je da Govornička škola i idućih godina, okupi proaktivne studente, koji žele steći nova znanja i vještine iz područja komunikacije, govorništva i javnog nastupa, te pritom steći nova poznanstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari