Humanitarnim koncertom na Zametu prikupljeno 132 tisuće kuna za Dječju bolnicu Kantrida!

Foto: Facebook/Udruga Portić

U četvrtak 24. listopada 2019. u Centru Zamet održan je humanitarni koncert „I ti možeš uljepšati nečije snove“ u organizaciji Udruge za promicanje dobrobiti djece „Portić“, povodom 10. obljetnice programa „Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice“

Koncert je organiziran uz pokroviteljstvo Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. Mnogobrojni donatori i sponzori, pravne i fizičke osobe pripomogle su organizaciji i provedbi koncerta, te im ovim putem iz Udruge od srca zahvaljuju, kako u ime Udruge Portić tako i u ime Klinike za pedijatriju kojoj je namijenjen prihod od akcije.

(FOTO, VIDEO) ZAMET: Riječani večeras uživali na koncertu posvećenom tetama i barbama pričalicama

Koncert je bio iznimno uspješan, prodane su 2502 ulaznice, pa ovim putem zahvaljuju svima koji su kupnjom ulaznice po cijeni od 50,00 kn sudjelovali u prikupljanju sredstava namijenjenih Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku i Zavodu za neurologiju i dječju psihijatriju, Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Foto: Facebook/Udruga Portić/Ivan Vuljanić

Iznos ukupne donacije (od prodaje ulaznica i donacija fizičkih i pravnih osoba) od 132.000,00 kuna utrošit će se, u dogovoru s Klinikom za pedijatriju, za sljedeće: nabavku ležajeva za roditelje koji borave uz dijete tijekom boravka u bolnici (za onkologiju i dječju neurologiju), kupovinu didaktičkih igra(čaka), a dio sredstava upotrijebit će se za uređenje i oplemenjivanje čekaonice u prizemlju zgrade Poliklinike, uređenje i oplemenjivanje bolesničkih soba i dnevnog boravka na Zavodu za neurologiju i dječju psihijatriju, opremom i inventarom koji će poboljšati standard boravka roditelja i djece na ovim Zavodima.

Velika zahvala ide i svim izvođačima koji su nastupima na koncertu bez naknade honorara uvelike pridonijeli uspjehu humanitarne akcije.

Uz sjajnu potporu “kućnog” benda, Olja’zz band, koji je okupio glazbeni producent koncerta Olja Dešić, nastupili su (abecednim redom): Antonela Doko, Boris Štok, Damir Kedžo, Denis & Denis, Iva Gortan, Jonathan, Klapa Kastav (m), Klapa Luka (ž), Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj & La Banda, Mia Dimšić, Mia Negovetić, Neno Belan & Fiumens, Opća Opasnost, The Frajle, The Siids i Whiteheads.

Iz Udruge Portić zahvalili su se i medijima na praćenju humanitarnog koncerta kao i svih aktivnosti Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari