POSLJEDICE MJERA

Iz riječkog kafića zavapili: “Ovo je propast civiliziranog društva!”

Foto: Facebook-Mateo Levak/Riportal

Od danas su na snazi nove, stroge epidemiološke mjere Nacionalnog stožera Civilne zaštite koje, između ostaloga, zabranjuju rad ugostiteljskih objekata – kafića i restorana – do 21. prosinca

Već smo proljetos svjedočili kako sličan “lockdown” djeluje na ugostitelje, posebno vlasnike lokala u središtu grada gdje je njihov inventar (stolovi, stolice…) izložen zlouporabi neodgovornih pojedinaca i grupa koji ne samo da ga koriste bez dozvole već i uništavaju.

Danas su se na svojoj službenoj Facebook stranici putem objave pune gorčine oglasili i iz cocktail bara Three Monkeys, smještenog u strogom centru Rijeke, nezadovoljni neodgovornim ponašanjem pojedinaca koji zlorabe njihov inventar.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Mi smo zatvoreni i pomirili smo se sa tim da će netko doći na našu terasu i konzumirati nešto s kioska – bez obzira na to što se nama onemogućava isto, i uskraćuje mogućnost da zaradimo za svoj kruh.

Međutim, ovo je propast civiliziranog drustva!”, poručili su iz cocktail bara Three Monkeys.

Ne možemo se ne složiti s njima!

Mi smo zatvoreni i pomirili smo se sa tim da će netko doći na našu terasu i konzumirati nesto sa kioska bez obzira što…

Objavljuje Three MonkeysSubota, 28. studenoga 2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari