BIT ĆE IZLOŽENI

Izložba Picassa i Miróa otvara se i u opatijskom Dječjem vrtiću!

U Dječjem vrtiću Opatija u tijeku su pripreme za otvorenje izložbe likovnih radova djece, inspiriranih umjetničkim djelima Pabla Picassa i Joana Miróa, koja će biti postavljena u holu DV Opatija.
Potaknuti skorašnjom iznimnom izložbom ovih velikana likovne umjetnosti koja će biti otvorena u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer, odlučili smo ovo veliko događanje popratiti i mi ali kroz dječje oči, javljaju iz vrtića.
Dječji likovni radovi nastali su tijekom 2007. i 2008. godine u sklopu projekta “Likovni odgoj i umjetnost Pabla Picassa” koji se provodio u suradnji s mariborskim Pedagoškim fakultetom. Drugi dio radova nastao je tijekom ove pedagoške godine, a kao inspiracija uzeta su upravo djela Joana Miróa i Pabla Picassa. Na ovaj način dječica, tete i barbe opatijskog Dječjeg vrtića ponovno potvrđuju kako su aktivno uključeni u sva važna zbivanja u zajednici

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari