LOKALNI IZBORI

Sanja Udović: Birajmo iskreno, otvoreno i provjereno… jer volimo Viškovo!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Danas ispred osnovne škole Sv. Matej u Viškovu načelnica Općine Viškovo Sanja Udović zahvalila je mještanima na dosadašnoj podršci te ih pozvala da “razmisle o važnosti izlaska na izbore i ukazivanja povjerenja njenom timu koji je radom dokazao da zna i može voditi najveću općinu u Republici Hrvatskoj”

„Moj tim i ja imamo jasnu viziju, energiju i želju da nastavimo raditi za svoj kraj i ljude iz jednog glavnog razloga – jer volimo Viškovo! Prvi krug lokalnih izbora je iza nas i prije svega želim zahvaliti sumještanima koji su izlaskom na birališta dali podršku i povjerenje meni osobno, kao i cijelom mom timu. Podrška gotovo polovice glasača velika je čast i priznanje te znak da ljudi prepoznaju i vrednuju naš dosadašnji trud i rad.“, rekla je Sanja Udović.

U nastavku je navela kako su u ovih osam godina pokazali da znaju, žele i mogu svakodnevnim predanim radom graditi Viškovo kao moderno i urbano mjesto svima ugodno za život i rad, koje istodobno njeguje svoju povijest i tradiciju i njima se ponosi.

„Zato su u našoj općini, uz do sada ostvarene projekte, pred realizacijom u narednom razdoblju i projekti od generacijske važnosti, poput gradnje nove osnovne škole u Marinićima i Kuće halubajskega zvončara. Osim toga, nastavit ćemo ulagati i u infrastrukturne projekte izgradnje novih cesta, rotora, vodovodne mreže i javnih površina, te uređenja i zaštite okoliša na području naše općine. Naša je odgovornost i briga za potrebite, osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom, te je stoga i podizanje cenzusa za ostvarivanje socijalnih prava jedan od naših prioriteta. Projekti namijenjeni djeci i mladima već su osam godina u fokusu našeg rada, a tako će biti i ubuduće, pa uz nove vrtićke kapacitete planiramo i povećanje obuhvata djece u predškolskim ustanovama. Poticanjem daljnjeg razvoja gospodarstva i poduzetništva kroz izgradnju i opremanje nove radne zone Marišćina omogućit ćemo otvaranje novih radnih mjesta čime ćemo upravo našim mladima osigurati sigurnu i stabilnu budućnost”, navela je Udović te nadodala da su, uz sve što je napravljeno i dalje svjesni i da je još puno posla pred njima.

„Zato smo u svakodnevnoj komunikaciji s našim sumještanima ali i medijima uvijek bili iskreni i otvoreni te realno prikazivali stanje i situaciju u Općini. Znamo što Viškovu treba i gdje će biti za 10 godina od danas kada će infrastruktura u većem dijelu biti riješena pa će time biti i više prostora za nadogradnju potrebnih sportskih, kulturnih i društvenih sadržaja.“

Udović se kratko osvrnula i na teze o navodnom uvođenju prireza:

„Smatramo da je i u ovo predizborno vrijeme najvažnije biti iskren prema sebi i drugima, te ne želimo poput moje protukandidatkinje mještane obmanjivati i zastrašivati lažnim i neosnovanim tezama.

Još ću jednom jasno i otvoreno reći – Općina Viškovo nema niti će uvoditi prirez! Kao što ga nismo uveli u ovih 8 godina, tako to ne namjeravamo učiniti niti u narednom mandatu“, izjavila je.

Za kraj, pozvala je sumještane na glasovanje u drugom krugu lokalnih izbora: „Za kraj još jednom od srca zahvaljujem na podršci koju su nam sumještani pružili tijekom ovih 8 godina i pozivam sve da u nedjelju 30. svibnja 2021. godine izađu na glasovanje u drugom krugu lokalnih izbora i zaokruže broj 1. jer, kao i mi, vole Viškovo!“

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari