U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH!

Jedno je sigurno – novi gradonačelnik Rijeke bit će fizički spreman; Evo kako i gdje su proveli produljeni vikend!

Facebook

Marko Filipović prohodao Mlikaričin put, Marin Miletić je trčao, Davor Štimac se stigao rekreirati, Josip Ostrogović je šetao uz more, Nikola Ivaniš razgovarao s predstavnicima bošnjačkih institucija i udruga…

Jedno je sigurno – novi gradonačelnik Rijeke, ma tko on bio, bit će fizički potpuno spreman za obavljanje zahtjevne dužnosti! Iako kolokvijalno često govorimo o “bitki za fotelju gradonačelnika i župana”, prateći aktivnosti i Grada i Županije osvjedočili smo se da vršitelji čelnih dužnosti zapravo najmanje borave – u foteljama.

Stoga je vrlo bitno da nam kandidati za riječkog gradonačelnika održavaju fizičku kondiciju, a prateći njihove aktivnosti putem društvenih mreža svjedoci smo da svi redom itekako brinu o svojoj fizičkoj kondiciji.

Tako je danas Marko Filipović s obitelji, prijateljima i kolegama prohodao vrlo zahtjevan Mlikaričin put, stazu kojom su grobničke mlikarice prije više desetljeća na leđima nosile košare s mlijekom za prodaju na riječkoj tržnici! Pritom je ubrano i nešto šparoga – zdravije od toga ne može!

Marin Miletić pohvalio se na Facebooku kako je “istrčao deset kilometara sa svojim užim timom i zamjenikom dr. sc. Aleksandrom Sašom Milakovićem, od Korza do naše voljene Kantride i nazad do Korza.”. Dodao je par opaski o tome kako će
aktivno doprinijeti jačanju sporta u gradu Rijeci ako bude izabran na predstojećim lokalnim izborima.

Davor Štimac trčao je gradom na Veliki petak – to je ono što znamo. Ne sumnjamo da ove lijepe dane nije iskoristio za još upijanja D vitamina negdje na suncu!

Nikola Ivaniš je u prostorijama Bošnjačke nacionalne zajednice Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke razgovarao s predstavnicima bošnjačkih institucija i udruga. “U srdačnom i vrlo sadržajnom razgovoru otvorili smo niz tema o budućnosti i razvoju Rijeke te, dakako, o kvalitetnijem životu građana…”, priopćio je Ivaniš te dodao kako im “od srca zahvaljuje na podršci koju su mu dali kao kandidatu za gradonačelnika Grada Rijeke!”. Kako je Ivaniš liječnik, ne sumnjamo da svakodnevno brine o svome zdravlju i fizičkoj kondiciji, iako ovoga produljenog vikenda nije javnost izvijestio o tome.

Josip Ostrogović je, prema onome što znamo s društvenih mreža, u subotu šetao Kantridom, a taj trenutak toliko ga je dirnuo da je u svojoj objavi napisao: “Ponekad se zapitam jesmo li svjesni da živimo na jednom od najljepših mjesta na svijetu? Za mene ne postoji bolje mjesto za život od Rijeke, zato se i trudim promijeniti ono što mislim da nije dobro, što mislim da može bolje.”. Ostrogović je visok muškarac izuzetno vitke pojave, i ne sumnjamo da i on veliku pažnju posvećuje svojoj kondiciji i zdravlju.

Ovoga puta nismo spomenuli i druge kandidate, njih ukupno osam, no prateći njihov tempo u javnim nastupima proteklih dana, potpuno je jasno da i njih krasi zavidna fizička sprema.

Ukoliko i u drugom izbornom krugu bude “gusto”, kandidati su spremni i za “pripetavanje” – ako ne ide drugačije, Državnom izbornom povjerenstvu RH moglo bi se predložiti da istrče 1.000 metara Korzom, pa tko prvi stigne na cilj – njemu “fotelja”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari