KAKAV POKLON!

KAKVA GESTA! Pogledajte kako je riječka tvrtka nagradila dugogodišnjeg klijenta za godine vjernosti!

Zamislite da pod bor dobijete poklon “besplatno DOŽIVOTNO održavanje vozila”? Odličan osjećaj, zar ne?

Upravo tako se osjećao i Buzećanin Edo Jerman kada su ga nazvali iz tvrtke Adria Renault iz Rijeke! Naime, on i ostali članovi njegove obitelji u Adria Renaultu su do sada kupili ni više ni manje nego 12 Renault ili Dacia automobila! A Adria Renault tu je vjernost odlučila nagraditi besplatnim doživotnim održavanjem njegovog Dacia Dustera.

Naravno, gospodin Jerman nije krio zadovoljstvo ovim poklonom koji u obitelj Jerman dolazi taman pred blagdane.

“Kada sam dobio poziv od gospodina Andreja koji me obavijestio da sam dobio ovaj poklon, nisam mogao vjerovati. U kontaktu sam s puno ljudi i s riječke i s istarske strane, ali i slovenske strane i nikada nisam čuo da je neka autokuća dala na dar besplatno doživotno održavanje vozila.”, izjavio je gospodin Jerman.

Edo Jerman otkrio nam je i koje godine je kupio prvo vozilo u Adria Renaultu na Škurinjama: “Prvo vozilo kupili smo još 2006. godine.

 

Bio je to Renault Scenic. Nakon toga, sedam dana kasnije, i sin je kupio drugi Scenic! Kasnije, svakih nekoliko godina bi ili mijenjali vozila staro za novo ili povećavali svoj vozni park. Ja se sad ovdje moram stvarno zahvaliti svim djelatnicima Adria Renaulta koji su nam uvijek bili jako ljubazni i susretljivi. Siguran sam da su takvi i prema drugim kupcima.

A sada još nešto… Prije to nisam rekao a sada ću reći. Još me jedna usluga ugodno iznenadila. Dođem u Renault u Rijeci, ostavim auto i oni mi odrade sve! I servis i osiguranje, i auto odvedu na tehnički pregled, a ja nemam više nikakve brige oko registracije vozila. Ovo su stvari koje puno znače, a pogotovo nama starijima jer ne moramo čekati u redovima.”, rekao je Jerman i dodao:

“Još jednom veliko hvala Adria Renaultu. Ovo je stvarno lijepo iznenađenje, a pogotovo jer dolazi sada na kraju godine. I dobro će mi doći, jer ovaj auto mislim voziti još barem 20 godina!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari