UDVOJE JE LJEPŠE

Galerija | MODERNE DJEVOJKE: Ove Riječanke znaju kako spojiti ugodno s korisnim!

Promet u korona-kriz slab, nema ni previše ljudi u širem centru grada… idealna prigoda za vožnju – romobilom!

Tako su i ove dvije Riječanke, prigodno odjevene u naglašeno sportskom stilu, odlučile prekrasne proljetne dane iskoristiti i za đir po gradu koristeći se sve popularnijim gradskim prometalom, romobilom.

Krenule su u grad zajedno. Nekada davno išlo se tako pješice, ako treba i od Sušaka do Kantride, da ne spominjemo grobničke “ture” mlikarica… Bilo je doba i kada su Rijekom vozile kočije, a kada su stigli automobili bilo je za mlade od najveće važnosti provozati se u tome čudu tehnike – pa makar i od Piramide do Mrtvog kanala…

A danas je moderan i “cool” – romobil!

Lagani za korištenje, brzi, sklopivi i u konačnici – bez zabrinjavajućeg utroška za “pogonsko gorivo”, e-romobili su sve popularniji u Hrvatskoj, a posebno u Rijeci gdje oni malo kvalitetniji sasvim odlično odolijevaju i “uzbrdo-nizbrdo” konfiguraciji riječkih četvrti.

Među takve svakako možemo ubrojiti prestižne a opet ne preskupe e-romobile CityCoco koje distribuira City Coco Hrvatska.

CityCoco je vrlo zapaženu prezentaciju imao i na prošlogodišnjem Rijeka Boat Showu pa vas na njihovu ponudu podsjećamo i u videu!

Ukoliko ste zainteresirani za neki iz široke ponude e-romobila CityCoco, možete kontaktirati distributera putem interneta na citycoco.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari