NE MOŽEŠ IGNORIRATI

Na Delti postavljen veliki digitalni toranj tvrtke Go2Digital

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Reklamni toranj bit će vidljiv izdaleka, posebno onim vozačima koji na Deltu stižu prometnicom DC 404 iz pravca tunela Pećine

U Rijeci je postavljen prvi digitalni reklamni toranj tvrtke Go2Digital.

Riječ je o digitalnoj agencija koja se specijalizirala u razvoju digital signage mreža na Hrvatskom tržištu.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon razvijene prve mreže koja se sastoji od 153 digitalnih površina na premium lokacijama 24 shopping centara diljem Hrvatske, Go2Digital je nastavio sa drugom fazom digitalizacije OOH industrije u Hrvatskoj.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Njihova urbana outdoor mreža se trenutno sastoji od 99 digitalna citylighta locirana u urbanim središtima Hrvatskih gradova (trgovi i šetnice).

Prvi digitalni toranj u Hrvatskoj izgradili su u Zagrebu, u biznis zoni na Radničkoj cesti gdje se nalazi preko 500 tvrtki a dnevno prođe i do 30 tisuća automobila, a sada je jedan takav digitalni toranja postavljen i u Rijeci. Kombinacijom premium lokacije i vrhunskog LED ekrana na digitalnom tornju, oglašavanje jednostavno ne može proći nezapaženo!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Još prije nekoliko godina, Go2Digital je na nekoliko lokacija u središtu Rijeke postavio outdoor digitalne citylighte na kojima se promovira uglavnom hrvatski turizam.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari