Na Martinkovcu otvoren Marti retail park – novo riječko shopping odredište na 9.000 m2

Na više od 9.000 m2 prodajnog prostora, posjetiteljima se uz nekoliko domaćih, nude uglavnom brendovi europskih korporacija, od kojih se neki po prvi puta pojavljuju u Rijeci

U Rijeci je danas, uz veliki interes medija, posjetitelja i uzvanika, otvoren novi trgovački centar -MARTI RETAIL PARK na atraktivnoj lokaciji kojoj gravitira otprilike 20.000 stanovnika ovog područja. Investitori, AMEC Rijekatekstil, uspjeli su u preciznom i rekordnom roku, prema najavama, rekonstruirati i urediti tri zgrade kompleksa nekadašnjeg Elektromaterijala na Martinkovcu, popuniti ih zakupcima i otvoriti 150 novih radnih mjesta.

Na samom otvorenju, predsjednik uprave AMEC Rijekatekstila Dragan Rukavina istaknuo je zadovoljstvo što su i u svojoj novoj ulozi uspjeli opravdati očekivanja, osmisliti, izgraditi, staviti u funkciju i u konačnici upravljati retail parkom. Naglasio je kako je ovo prvi puta da domaća, riječka tvrtka ulazi u ovakav posao i to s velikom preciznošću kad su u pitanju rokovi, obzirom da je točno prema najavama iz listopada prošle godine, MARTI RETAIL PARK doista otvoren u drugoj polovici kolovoza. Rukavina se zahvalio cijelom timu i partnerima koji su u ovome sudjelovali, a posebno zakupcima koji su prije više od godinu dana potpisivali ugovore i time dali svoje povjerenje tvrtki.

Svečanom otvorenju novog riječkog shopping odredišta prisustvovao je i gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel koji je čestitao na novom vidu poslovanja, istaknuvši visinu investicije od 12 milijuna eura, te naglasivši kako centar ima veliko značenje za stanovnike u okruženju i kako su nova radna mjesta i zapošljavanje svakako jako pozitivni za Rijeku. Obersnel je poželio MARTI RETAIL PARKU uspješno poslovanje te puno zadovoljnih kupaca.

Rezanjem svečane vrpce, MARTI RETAIL PARK službeno je otvorila predsjednica nadzornog odbora AMEC RIJEKATEKSTILA, Ivanka Pavičić.

Na više od 9.000 m2 prodajnog prostora, posjetiteljima se uz nekoliko domaćih, nude uglavnom brendovi europskih korporacija, od kojih se neki po prvi puta pojavljuju u Rijeci što govori u prilog projektu i ulaganju u Rijeku, koji su osim investitora i developera AMEC RIJKATEKSTIL d.o.o. prepoznali i partneri, a što će u konačnici rezultirati brojnim pogodnostima za širu zajednicu.

U tri objekta koja čine cjelinu MARTI RETAIL PARKA posjetitelji će, osim širokog asortimana prehrambenih, modnih, drogerijskih i tehničkih roba, pronaći i poslovnicu FINE, PET centar, sportski dućan te ugostiteljske objekte s besplatnom igraonicom za djecu, što će uvelike pridonijeti kvaliteti života građana Rijeke, prvenstveno stanovništva Martinkovca ali i susjednih naselja- Srdoča, Rešetara, Zameta te Kastva, Matulja i Opatije.

Foto: Grad Rijeka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari