Riječanka pronašla kovertu s novcem na Škurinjama, traži vlasnika: “Skoro sam pala u nesvijest!”

Foto: Facebook/N.R.E.F./J.V.

Ako se vlasnik ne javi, kovertu s novcem predati će u policijsku postaju

Riječanka Jasna Vrhovac pronašla je na ulici kovertu s povećom sumom novca, a preko društvenih mreža potražila je vlasnika.

“U Osječkoj ulici našla sam kuvertu, a u njoj određenu sumu novaca (skoro sam u nesvijest pala) . Nešto je u kunama, a nešto u eurima. U kuverti je papir s nekim izračunom, ručno ispisan, bez ikakvih generalija. Vlasnik će znati što piše na kuverti, što na papiru i kolika je suma. Ukoliko se do sutra ne javi, kuvertu ću predati u policijsku postaju, pa je može tamo preuzeti”, napisala je u četvrtak Jasna Vrhovac na Facebooku.

Riječ je inače o ženi koja je pokrenula humanitarnu akciju za radnike Brodogradilišta 3. maj koji ne dobivaju plaće već mjesecima.

U komentarima ispod objave javilo se jako puno ljudi koji joj čestitaju na poštenju, ali su i puni savjeta:

“Jasna, sačekaj 15-ak dana.. ako ne nađeš vlasnika sama… vjeruj mi da se policija neće potrudit i Ostat će državi… bolje daj onda u dobrotvorne svrhe nego da gurne u džep neki smrad”.

“Možda je izgubila neka starija osoba koja nije na društvenim mrežama pa bi bilo dobro da u toj ulici naljepite neki plakat i vaš kontakt, jer nažalost ovakve se stvari često događaju starijima. I moj djed nosi ovako novac u plavoj koverti zbog čega sam i pomislila da je riječ o starijima”.

Neki su joj, naravno, u šali savjetovali da novac da njima ili da ga ipak zadrži za sebe.

“Velika je to lova za mene. Ja mislim da bi mi se obilo o glavu isti tren. Ja znam od čega je taj novac. Želim ga što prije proslijediti vlasniku”, odgovorila je Jasna.

U međuvremenu, koverta je pronašla vlasnika odnosno vlasnik kovertu pa je Riječanka ažurirala svoj status na društvenoj mreži.

VIDEO DANA: