Na Platku otvorena traka Radeševo za skijaše i bordere, topovi za snijeg su “top”!

Na Platku je i proteklog vikenda bilo puno skijaša i izletnika koji su željeli provjeriti rad novog sustava za zasnježenje

Kako su najavili iz Primorsko-goranske županije i Goranskog sportskog centra Delnice, sredinom ovoga tjedna u cijelosti je otvorena traka Radeševo za skijaše i bordere.

Na Platku počelo testiranje opreme za zasnježenje! Uskoro kreću zimske radosti?

Na Platak stigli novi topovi za umjetno zasnježenje!

(FOTO) Na Platku se radi na iskopu za bazen za proizvodnju umjetnog snijega!

Podsjetimo, župan Zlatko Komadina jučer je najavio da bi sredinom ovog tjedna staza Radeševo na Platku trebala u cijelosti biti pokrivena umjetnim snijegom i spremna za skijaše.

Dodao je kako u uvjetima izostanka snježnih padalina, Platak, zahvaljujući velikoj investiciji u izgradnju akumulacijskog jezera i sustav zasnježenja, sada ipak može osigurati dovoljan broj skijaških dana.

Foto: Facebook/S.R.

Platak ovih dana, uz hladno ali lijepo, sunčano vrijeme, pruža zaista odlične uvjete za izletnike i rekreativce ali i skijaše koji barem na jednom dijelu omiljenog izletišta mogu uživati u isprobavanju svojih skijaških vještina.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari