Na ulazima u Rijeku i u centru grada posadit će se 1400 sadnica oleandra!

1400 sadnica oleandra posadit će se u sklopu projekta „Volim Hrvatsku-Volim Rijeku“

Turistička zajednica grada Rijeke i Grad Rijeka, u suradnji s turističkim gospodarstvom, provode projekt uljepšavanja Rijeke i uređenja zelenih površina na ulazu u grad i u samom centru.

Na izabranim i pogodnim lokacijama uz prometnice, u slijedećim danima, ozelenit će se javne površine na ulazu u grad sadnjom 1.400 sadnica oleandra primjerenih mediteranskoj klimi i okružju.

Početak akcije ozelenjivanja ulaza u grad započinje danas, u utorak 23. listopada na lokaciji prilazne ceste D-404 u ukupnoj dužini od cca. 400 metara.

Oleandri će se potom zasaditi duž ulice Riva, na oba ulaza u pothodnik u Ulici Ivana Zajca kao i na obje strane podvožnjaka u Krešimirovoj ulici. Očekivano vrijeme trajanja sadnje 1.400 sadnica oleandra na navedenim lokacijama je do 6. studenog.

Turistička zajednica grada Rijeke i u narednim godinama nastavit će akciju uljepšavanja ulaza u grad i centar grada u sklopu projekta „Volim Hrvatsku-Volim Rijeku“ akcijom „Više cvijeća, manje smeća“.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views