Nakon našeg napisa: Ruglo od teglenice otplovilo iz Selca

Foto: Riječanin

Na rivi u Selcu večeras se lakše diše – radovi na lukobranu nisu završeni do kraja, no barem je otplovila teglenica s dizalicom čija je pojava narušavala sliku turističkog mjesta a priječila je i vezanje turističkim brodovima, o čemu smo jučer pisali OVDJE

Zanimljivo, iako je nedjelja i pretpostavka je da turistički brodovi rade “punom parom” prevozeći turiste na izlete širom crikveničke rivijere, teglenicu je odvukao katamaran Mali Marino, upravo turistički brod kojega je dopala ne tako česta zadaća kada su turistički brodovi u pitanju.

Selačka riva tako je barem djelomice poprimila onu sliku kakvu priželjkujemo i kakvu to turističko mjesto zaslužuje, za šo je zaslužan i naš jučerašnji tekst  “TURISTIČKA INSPEKCIJA – SELCE Turiste još jednom dočekali radovi na sve strane!”

Inače, radovi na produženju lukobrana počeli su još krajem zime i činilo se da će biti dovršeni do početka turističke sezone, međutim ništa od toga.

Mještani su nezadovoljni jer je teglenica privezana na rivi dobar dio godine i nagrđuje sliku turističkog mjesta a radovi na rivi i lukobranu, po njima, ne odvijaju se željenim tempom.

Štoviše, mještani tvrde da ima dana kada se ništa na lukobranu ne radi a radnimka nema na vidiku. I ne govore o danima koji su inače neradni…

U cijeloj priči pozitivnom se čini reakcija nadležnih – iako je nedjelja, nakon našeg napisa učinjeni su prvi koraci da uljepša slika Selca uoči početka glavne turističke sezone!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views