Mladi ste i imate problem s alkoholom, kockom, depresijom…? U Rijeci sudjelujte u organiziranim anonimnim sastancima!

Ako imate problema s alkoholom, kockom, depresijom, narkoticima i ostalim porocima, a nemate s kime podijeliti svoju priču, možete doći na besplatne anonimne sastanke u Klubu mladih

Klub mladih Rijeka se odlučio na organizaciju anonimnih sastanaka na inicijativu same voditeljice Tamare Zaninović Šošić i činjenice da je sve veći broj mladih u očaju, da ne vide rješenje svojih problema i kako istima treba pomoć.

Anonimni sastanci su mjesto za razgovor, podjelu iskustva ili za slušanje drugih iskustava sve dok niste sami spremni podijeliti vlastitu priču.

Kroz sastanke pod vodstvom psihoterapeuta Tamare Zaninović Šošić i njena savjetovanja, shvatit ćete da niste sami i zajedno svi skupa pokušat ćete pristupiti rješavanju svojih problema.

Sastanci su besplatni i garantiraju Vašu anonimnost.

Anonimni sastanci održavaju se svake nedjelje s početkom u 17 sati u prostorijama SUMA-e. SUMA se nalazi na adresi Erazma Barčića 11/1, kod Kluba mladih Rijeka, kroz dvorišna vrata.

Za sve informacije vezano za sastanke možete se obratiti na e-mail: tamara739@gmail.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja