Nova “crna točka” u Krešimirovoj: Stakla pucala i na autobusu riječkih registarskih oznaka

Nastavlja se stradavanje autobusnih stakala na “suženoj” prometnici na kojoj traju radovi

U Krešimirovoj ulici zbog građevinskog iskopa odnosno suženja prometnice na isključivo sjeverni prometni trak gdje se već neko vrijeme promet odvija dvosmjerno, najviše problema imaju vozači (povišenih) autobusa koji svako malo, što iz nepažnje što iz objektivnih problema sužene prometnice – svojim vozilima zapinju o grane i stabla uz prometnicu.

Iako problem traje već dulje vrijeme, a mi smo na portalu zabilježili barem tri takva slučaja (npr. OVDJE: PUTNICI U ŠOKU: Još jedan autobus stradao u Krešimirovoj ulici, na istome mjestu kao i jučer!), pravoga rješenja problema još nema, iako se nešto pokušalo “iskrivljavanjem” žute crte kako bi se vozilima dalo više mjesta za prolazak. (OVDJE: Pogledajte kako je riješen problem razbijenih prozora na autobusima u Krešimirovoj!)

 

Posljednja “žrtva” radova u Krešimirovoj ulici autobus je riječkih registarskih oznaka koji je prije par dana zapeo o stablo preko puta željezničke stanice.

Pri tome su na autobus razbijena stakla a dobar dio desne strane karoserije je također pretrpio oštećenja.

Vozila su vjerojatno osigurana i od rizika ovakve vrste, no bojimo se za zdravlje putnika – nadamo se da nizanjem ovakvih incidenata neće doći i jedan gdje ćemo morati izvještavati o ozlijeđenim osobama…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari