ODABRALE MAME: Tonka Planinski jogurt i Kefir – najbolji mliječni proizvodi!

„Odabrale mame“ je prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu

U Zagrebu su dodijeljene nagrade najboljim proizvodima koje su prema online istraživanju odabrale hrvatske majke.

„Odabrale mame“ je prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, a Tonka proizvodi su proglašeni su najboljim mliječnim proizvodima u kategoriji „grčki tip jogurta“ – Planinski jogurt i u kategoriji „kefir jogurta“- Tonka Kefir.

Tonka Planinski jogurt je hranjiv i nutritivno vrijedan obrok, te zbog svoje guste i kremaste teksture, poput grčkog jogurta, idealan za svokodnevnu konzumaciju. Njegov pun i bogat okus oduševio je najzahtjevnija nepca tj. mame. Tonka Kefir je mliječni napitak kojem se pripisuju mnogi pozitivni učinci na zdravlje pa ga neki nazivaju i „magično mlijeko“.

„Ove nagrade nam puno znače i ponosni smo što su upravo Mame prepoznale kvalitetu naših proizvoda. Planininski jogurt i Kefir su na tržištu tek godinu i pol i u tom periodu postali su prepoznatljivi po svojoj Tonka domaćoj kvaliteti. Drago nam je da kupci cijene i prepoznaju domaće proizvode koji se rade od mlijeka sa pašnjaka Istre, Like i Gorskoga kotara. Ovo priznanje je snažna preporuka svima potrošaćima a nama poticaj da nastavimo dalje jednako ovako kvalitetno. U ove proizvode uloženo je puno truda i ljubavi i zahvaljujemo svim mamama na ukazanom povjerenju“, izjavila je Ana Stojić Marijan iz marketinga PIK Rijeka.

„Oznaku ‘Odabrale mame’ prepoznala sam kao izvrstan i neophodan kompas pri kupnji za sebe i svoju obitelj i zbog toga ju odlučila podržati. Vjerujem kako će i mnoge druge mame prepoznati važnost ove oznake na proizvodima koje biraju za svoju obitelj“, izjavila je brend ambasadorica, glumica Marijana Mikulić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari