PAD AUTOTROLEJA: Danas ujutro najmanje tri nova kvara autobusa na gradskim i prigradskim linijama!

Foto: Z. Kirinčić

Agoniji Autotroleja kao da nema kraja, potvrđuju to i današnji primjeri kvarova njihovih autobusa zabilježeni unutar samo nekoliko jutarnjih sati

Kako javljaju članovi popularne Facebook grupe Problemi u prometu – Rijeka i okolica, a to potkrepljuju i fotografijama, samo u nekoliko jutarnjnih sati na gradskim i prigradskim linijama Autotroleja pokvarila su se najmanje tri autobusa!

Autobusi su stali u Osječkoj ulici, kod remontnog brodogradilišta Viktor Lenac i u Kostreni.

Foto: M. M. Hrgarek

Putnici su morali izaći iz Autotrolejevih vozila i potražiti alternativne načine prijevoza ili pričekati sljedeći autobus što im je sigurno umnogome pokvarilo raspored dnevnih obaveza.

Foto: T. Babić

Podsjetimo, Autotrolej je nedavno morao srezati broj polazaka autobusa na gradskim i prigradskim linijama zbog kronično nedovoljnog broja vozača (OVDJE), no očito postoje i drugi problemi zbog kojih se smanjuje broj polazaka – a to je održavanje i servisiranje vozila krajnje upitnog konačnog efekta.

O ovome problemu i nedaćama Autotrolejevih vozila već jako dugo, predugo izvještavamo u medijima (OVDJE) i na Facebook grupama da bi se sve smatralo  “uobičajenim nedaćama svakog prijevoznika”…

Povezani VIDEO: