PEĆINE: Francuski turisti iz „kuće na kotačima“ izbacili smeće i nastavili  besplatno ljetovanje u Hrvatskoj!

Foto: Riječanin

Prizor nije neuobičajen – dok zbrajamo ovoljetnu zaradu od turizma, ne treba zaboraviti da Hrvatsku pohode i turisti koji u našoj zemlji ostave doslovno možda par desetaka eura!

Hranu uzimaju od kuće, ako im eventualno nešto zatreba traže najbliži jeftiniji supermarket. O plaćanju sobe u hotelu, apartmanu pa čak i mjestu u nekom kampu niti ne sanjaju jer spavaju u – kombiju.

Izbjegavaju i plaćanje autoceste te traže alternativne putne pravce. Ne plaćaju niti jednu turističku pristojbu u mjestu gdje provedu dio odmora…

Na jedne od takvih turista naišli smo i danas na Pećinama.

Uspjeli su pronaći parkirno mjesto pa su nakon – ili prije – kupanja u moru na obližnjoj gradskoj plaži prionuli raščišćavanju smeća nakupljenog u kombiju.

Bilo je u kombiju svega i svačega.

No da ova priča ne bi kojim slučajem ispala crna – jer nismo svi iste platežne moći i svatko se snalazi kako zna i umije – valja napomenuti da su svoje smeće prije bacanja u kontejnere – razvrstali!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari