SOLIDARNOST NA DJELU

PGŽ i Grad Rijeka pomogli nakon potresa pa primili zahvalnice Krapinsko-zagorske županije

Foto: PGŽ

Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka među prvima su osigurali pomoć u iznosima od 50.000 i 100.000 kuna

U Salonu Grada Rijeke zamjenica župana Primorsko- goranske županije Marina Medarić i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel primili su župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara. Primanju je nazočio i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović.

Župan Kolar boravi u Rijeci prigodom manifestacije „100% ZAGORSKO“ koju je iskoristio kako bi predstavnicima Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke dodijelio zahvalnice za pomoć Krapinsko-zagorskoj županiji za sanaciju šteta od potresa.

Nastale štete u vrijednosti od 73 milijuna kuna za posljedicu su imale proglašavanje elementarne nepogode, a upravo su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka među prvima osigurale pomoć u iznosima od 50.000 i 100.000 kuna.

Poželjevši dobrodošlicu gostima iz Zagorja, zamjenica Medarić izrazila je uvjerenje u što skoriju obnovu domova oštećenih tijekom potresa na području Krapinsko-zagorske županije naglasivši kako je sigurnost ljudi u tim trenucima bila najvažniji prioritet. Također je istaknula zadovoljstvo organizacijom ovogodišnje manifestacije u Rijeci usprkos poteškoćama uzrokovanim pandemijom koronavirusa te pozvala sve građane da kupnjom proizvoda pomognu lokalnim proizvođačima iz Zagorja.

Manifestacija „100% ZAGORSKO“ u Rijeci se održava sedmi put, a stekla je veliku popularnost kod lokalnog stanovništva koji na štandovima na riječkom Korzu imaju prigodu pronalaziti svoje omiljene zagorske proizvode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari