"VRUĆE" SNIMKE

Video | (FOTO, VIDEO) OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Naš snimatelj na radnom vozilu cestara snimao asfaltiranje Krešimirove

Foto: Mateo Levak/Riportal

Danas, u petak u 00.01, počela je završna etapa rekonstrukcije Krešimirove ulice, odnosno postavljanje završnog sloja asfalta u punoj širini prometnice

Podsjetimo, zbog ovoga je Krešimirova ulica zatvorena za sav promet od petka u 00:01 sati do nedjelje, 30. kolovoza, u 24:00 sata.

Kako su počeli i kako teku radovi danas smo već izvijestili OVDJE, no ako ove radove želite doživjeti “iz prve ruke”, onako kako ih izvode građevinarci GP Krk po ne baš blagim vremenskim uvjetima (temperatura zraka od nekih 30-tak stupnjeva Celzija u blizini vrućeg asfalta uvelike se povećava!), pogledajte naše fotografije i video.

Naime, naš snimatelj u dogovoru s cestarima snimao je tijek radova, i to s – radnog stroja! Naravno, uz sve mjere zaštite na radu i zaštite od virusa. Zahvaljujući tome, možete vidjeti fotografije i snimke kakve se zaista rijetko – ili nikada – vide u medijima!

Ako se vrijeme ne pokvari, očekuje se da će Krešimirova ulica biti puštena u promet u punom profilu s 4 prometna traka, u ponedjeljak 31. kolovoza.

Vremenske prilike su – za sada – “pomazile” izvođače radova pa se čini kako će ovoga vikenda sve biti bez problema i odrađeno, na veliko veselje prvenstveno riječkih vozača kojima je dosta prometovanja jednim trakom u jednome smjeru – naizmjenično, s čime su se morali “boriti” evo već više od godinu dana…