PIK Rijeka i Tonka na Majčin dan darivali radnice 3. maja i mlade mame blogerice!

PIK Rijeka je odlučila razveseliti mame i uključiti se u humanitarnu akciju za žene 3. maja. Podjeljena je baksa Tonka mlijeka svakoj radnici “da im jutarnja kava bude bar malo slađa

Poput naše grobničke mlikarice Tonke, koja je ustajala u zoru kako bi prehranila svoju obitelj, tako se i generacije mama bude prije svih da bi popile kavu na miru, dok je još topla, i pripremile doručak za svoje najdraže. U nedjelju je bio njihov dan, kad im se posebno zahvaljujemo na svemu.

Tim povodom, PIK Rijeka je odlučila razveseliti mame i uključiti se u humanitarnu akciju za žene 3. maja. Podijeljena je baksa Tonka mlijeka svakoj radnici “da im jutarnja kava bude bar malo slađa.

Te hrabre i snažne žene sastavni su dio našeg grada i zahvaljujemo im što odabiru naše proizvode za svoje najdraže!“- napisali su na svom Facebook profilu Tonka mlijeko.

Naime, u ovogodišnjem istraživanju zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu pod oznakom „Odabrale mame“, Tonka proizvodi su proglašeni najboljim mliječnim proizvodima u kategoriji „grčki tip jogurta“ za Planinski jogurt i u kategoriji „kefir jogurta“ za Tonka kefir.

PIK-ovci nisu zaboravili ni mlade mame blogerice, koje su u trsatskoj Beertiji obilježile Majčin dan na jedan novi „moderan“ način, pokrećući online zajednicu #rijeckemame kako bi razmjenom iskustava, savjeta, djelovanjem te edukacijom promovirale majčinski način života u skladu s potrebama i izazovima suvremenog društva.

“Stvarno nema ljepše uloge nego biti mama. A ako k tome to iskustvo dijelite sa ostalim mama, sreće veće nema. Posebno hvala Tonki što je popratila naše prvo okupljanje!“ – izjavile su osnivačice Hana Kalac (@hadoka.hr) i Ivana Bakarčić (@lolita.1985).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari