POŠTA FIUMARA ZATVORENA! Riječani u problemu, ne mogu do paketa i pošiljki – sudskih poziva, poziva na plaćanje, važnih obavijesti…

Mnogi Riječani danas nisu mogli do svojih pošiljki jer je Poštanski ured 51107 Rijeka (Fiumara ulica 13A) danas zatvoren zbog – „tehničkih razloga“

Od ponedjeljka 17. rujna Poštanski ured Hrvatske pošte 51107 Rijeka (Fiumara ulica 13A) postao je isporučni poštanski ured u kojem će se obavljati isporuka pošiljaka prema ostavljenoj obavijesti o prispijeću pošiljke.

No već danas, treći dan rada po novom režimu, veliki problemi: iz „tehničkih razloga“ poslovnica Fiumara ne radi pa mnogi Riječani ne mogu do svojih pošiljki i paketa među kojima mogu biti i sudski pozivi, pozivi na plaćanje, važne obavijesti…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka nije baš tako mali grad i neshvatljiv je ovakav odnos Hrvatske pošte prema korisnicima svojih usluga, građanima Rijeke i okolice.

Tko će odgovarati u slučaju nedolaska važnih pošiljaka korisnicima poštanskih usluga na vrijeme, u slučaju izgubljenih rokova, propuštenih sastanaka i slično? Kome građani mogu uputiti zahtjeve za nadoknadu štete?

O svemu ovome upitali smo odgovorne u Hrvatskoj pošti.

Iz HP-ove Službe za odnose s javnošću upravo su nas obavijestili kako je “razlog prekida rada s korisnicima u poštanskom uredu u Rijeci kvar na ADSL mreži te se čeka dolazak operatera (Hrvatski telekom) kako bi ga otklonio.”

Iz HP-a ujedno “zahvaljuju korisnicima usluga Hrvatske pošte na razumijevanju”, a obećali su uskoro i još neke odgovore na pitanja koja zanimaju naše čitatelje.

Inače, Poštanski ured 51107 Rijeka na Fiumari otvoren je prema sljedećem rasporedu:

ponedjeljak – petak, od 7.00 do 20.00 sati
subota, od 7.00 do 14.00 sati.

Poštanski ured na Fiumari otvoren je rano poslijepodne nakon što je kvar otklonjen.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views