VIKEND PO ŽELJAMA

Riječanke i Riječani pohitali na plaže; Pogledajte kako je danas na Kantridi!

Photo: Nel PavleticPIXSELL

Ovog vikenda uživamo u rijetko lijepom vremenu

Sunčano nebo i temperature zraka čak oko 22 stupnjeva Celzijusa izmamile su danas “na zrak” i u prirodu baš sve one koji nemaju nekih drugih kućnih obaveza.

Lijepo su se popunile i gradske plaže, a donosimo vam dio atmosfere s plaže Igralište na Kantridi.

Photo: Nel PavleticPIXSELL

Prognostičari kažu kako će na Jadranu i dalje danas vladavati sunčano vrijeme. Vjetar je uglavnom slab, tek ponegdje umjeren sjeveroistočni i sjeverni, a u gorju i na Jadranu jugozapadni i zapadni.

Photo: Nel PavleticPIXSELL

DHMZ kaže kako će sutra, u ponedjeljak, vladati umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, prijepodne tek ponegdje u zapadnim područjima, a u drugom dijelu dana moguća je u većem dijelu zemlje, osobito tijekom noći. Vjetar na kopnu većinom umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će zapuhati umjereno jugo, a na sjevernom dijelu u noći i ujutro umjerena bura s jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu između 9 i 14, a najviša dnevna uglavnom od 10 do 15 u unutrašnjosti te od 17 do 20 °C duž obale.

Photo: Nel PavleticPIXSELL
Photo: Nel PavleticPIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari