Riječanki nepoznati vozač oštetio automobil, vlasnik autolimarije s Viškova ponudio joj besplatan popravak!

Vlasnici je nepoznati počinitelj oštetio automobil jučer poslijepodne u Ulici Ratna Petrovića

Riječanka N. Lj. u specijaliziranoj Facebook grupi Problemi u prometu – Rijeka i okolica sinoć je objavila apel za pomoć kojeg prenosimo u cijelosti.

“Danas mi je netko u popodnevnim satima (između 15h i 19h) ogrebao auto u ulici Ratka Petrovića na Gornjoj Vežici. Naizgled šteta nije prevelika, ali je problem što vrata ne mogu otvoriti zbog lima koji je utisnut. Iz tog bih razloga zamolila dotičnu osobu koja se prepozna u postu da mi se javi. Hvala i ispričavam se na smetnji jer post nije direktno vezan za grupu. Također, ukoliko je netko nešto vidio, bilo kakva informacija bi dobrodošla”, napisala je N. Lj. u nadi da će joj se javiti netko tko nešto zna o ovome događaju, ili vozač koji joj je prouzročio štetu.

No vjerojatno se ni ona sama nije nadala jednom odgovoru koji joj nudi besplatan popravak nastale štete! U današnja vremena gdje se uglavnom sve mjeri novcem, vjerojatno vrlo rijedak potez!

Nesretnoj vozačici javio se vlasnik autolimarske radionice s Viškova N. Z., a njegov odgovor na apel Riječanke glasi ovako:

“Prođi do mene, gratis ću ti riješiti to zapinjanje vrata o blatobran”, stoji u Riječaninovu odgovoru koji je sigurno vozačici oštećenog automobila uljepšao dan.

A također i mnogim članovima grupe, sudeći prema velikom broju lajkova koji je dobio ovaj odgovor vlasnika autolimarske radionice. A broj lajkova raste i raste!

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari