“Riječki anđeli” darovali prijeko potreban hladnjak hospiciju na Belvederu

Foto: Facebook/M.Š.

Volonterska udruga ljudi dobre volje, “Riječki anđeli” organizirala je još jednu lijepu humanitarnu akciju…

Ovog puta razveselili su još jednu samaritanku, ravnateljicu riječkog hospicija – časnu sestru Danielu Orbanić. U riječkom hospiciju skrbe o onima kojima je najteže, a to su pacijenti kojima je potrebna palijativna skrb, uglavnom u teškom fizičkom stanju. A spas im ipak u posljednjim danima daje upravo sestra Daniela i njezin tim.

Nažalost, kako bi se pacijentima omogućila još bolja skrb nema dovoljno novčanih sredstava. Problem je bio stari i mali hladnjak za pacijente u koji bi se stavljala hrana koju donesu obitelj i prijatelji.

Iz hospicija su se javili “Riječkim anđelima”, a oni su u najkraćem roku skupili potrebni novac i kupili novi hladnjak. Akciji se odazvao i Dalibor Horvat iz udruge “Riječko srce”.

Ne preostaje nam ništa drugo nego još jednom pohvaliti “Riječke anđele” s nadom kako će njihova djela i akcije služiti drugima za primjer solidarnosti u zajednici.

FOTO: Facebook/M.Š.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari