Rijeka ljubavi na Zametu, jedinstveni Massimo romantičnim koncertom oduševio prisutne

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Karizmatični Massimo Savić uveličao je praznik ljubavi svim Riječankama i Riječanima okupljenima sinoć u Centru Zamet, u prekrasnoj glazbenoj večeri za pamćenje.

Tijekom koncerta koji je trajao čak dva i pol sata pjevač je napravio presjek svoje duge i uspješne glazbene karijere. Okupljenje je podsjetio na veliku uspješnicu nekadašnje grupe Film “Mi nismo sami”, veliki hit Zdravka Čolića “Loše vino” te nezaboravan evergreen Bijelog dugmeta “Sve će to o mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš”.

Osim omaža poznatim glazbenicima čije je pjesme obradio na njemu svojstven način, Massimo je okupljene podsjetio kako je ljubav glavna snaga koja nas vodi u našim životima i kako ju je teško definirati, baš kao i glazbu. U skladu s tim, kazao je, za Riječane je sastavio pažljivo probranu set listu pjesama koje su večer učinile intimnom, nenametljivom te pomalo sjetnom.

Svoje neupitne vokalne sposobnosti na oduševljenje svih okupljenih demonstrirao je u svojim novijim uspješnicama “Brodovi”, “Suze nam stale na put”, “Zar više nema nas”, “Jedan dan ljubavi”. Poseban aplauz izazvale su dakako stare uspješnice poput “Samo jedan dan” te “Stranac u noći” koje su protkane jedinstvenim Massimovim vokalom i sjajnom svirkom pratećeg benda učinile ovo Valentinovo u našem gradu – nezaboravnim.

Nezaboravnu večer ovjekovječili smo i našim objektivom kamere.

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari