JEDNA U NIZU AKCIJA

Rijeka plus detaljno očistio garaže Zamet i Ciottina

S ciljem podizanja kvalitete usluga na višu razinu, ali i zadovoljenja korisnika, Rijeka plus kontinuirano ulaže u čišćenje i održavanje parkirališta i garažnih objekata, stoga su 24. siječnja detaljno očišćene garaže Zamet i Ciottina, izvijestili su iz Rijeka plusa

Također, valja napomenuti kako su krajem rujna prošle godine KD Čistoća, Grad Rijeka i Rijeka plus zajednički poduzeli veliku jesensku akciju čišćenja u sklopu koje je pokupljen nepropisno odložen otpad na području grada uključujući i parkirališta.

Uspješna akcija čišćenja nastavila se potom i u prosincu 2021. godine kada je također glavni naglasak akcije bio na čišćenju javnih parkirališta i tada su očišćeni parkinzi u Krešimirovoj ulici, parkiralište Brajdica i Školjić kod bazena.

Iz Rijeka plusa također apeliraju na odgovornost svih građana po pitanju održavanja čistoće grada ističući kako grad može biti uredan onoliko koliko se svaki građanin trudi sudjelovati u njegovoj urednosti i čistoći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari