RIJEKA VOLI PSE: Jeste li primijetili posebno mjesto za vezivanje pasa ispred ove riječke trgovine?

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Mnogi građani, a posebno vlasnici pasa, ostanu ugodno iznenađeni posebno označenim mjestom za vezivanje pasa ispred trgovine Piko na adresi Adamićeva 28

Iako je u trgovinu uglavnom pekarskih i mliječnih proizvoda iz razumljivih razloga higijenske prirode kućnim ljubimcima zabranjeno ući, u riječkome PIK-u itekako imaju razumijevanja za potrebe svojih kupaca – vlasnika pasa.

Stoga su ispred trgovine označili posebno mjesto za vezivanje pasa, u što je uključena kukica za vezivanje i oznaka koja jasno pokazuje kako je upravo to mjesto rezervirano za naše četveronožne prijatelje.

Mnogi građani koji svakodnevno prolaze tim frekventnim mjestom u blizini stajališta autobusa javnog prijevoza sa simpatijama komentiraju ovaj potez riječkog proizvođača mlijeka, pekarskih proizvoda i tjestenine koji jasno pokazuje da pored brige o kupcima u PIK-u itekako vode računa i o njihovim dragim lajavcima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari