SVJETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTINJA

‘ŠAPICAMA PO PGŽ’ Na terasi poznatog riječkog kafića postavljena preslatka izložba inspirirana Svjetskim danom zaštite životinja

Foto: Facebook/P.J.

Na terasi Cukarikafe bara do 14. studenog 2020. godine svi zainteresirani mogu pogledati izložbu KRAS-a “Šapicama po PGŽ-u”.

Fotografije su prikupljene u foto natječaju Primorsko-goranske županije, koji je temu za mjesec listopad posvetio Svjetskom danu zaštite životinja, a za ovu priliku fotografije su ustupile i udruge i skloništa za zaštitu životinja s našeg područja. Ovo je samo jedna od brojnih aktivnosti kojima se potiče svijest građana o zaštiti životinja.

KRAS je radna skupina za zaštitu životinja osnovana pri Primorsko-goranskoj županiji i okuplja sve koji se aktivno bave zaštitom životinja bez obzira radi li se o institucijama, udrugama ili pojedincima. Jedan od ciljeva KRAS-a je uključiti što veći broj dionika u zaštitu životinja, pa se ovim putem zahvaljujemo domaćinu Cukarikafe-u i autorima fotografija koji su svojim prostorom i umjetničkim stvaralaštvom pridonijeli zaštiti životinja u Primorsko-goranskoj županiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari