RIJEČANI PREZADOVOLJNI

Galerija | SINOĆ SE TRAŽILO MJESTO VIŠE, Festival Vinski grad ispunio sva očekivanja

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječanke i Riječani složni su u jednome, Vinski grad je gastronomski festival koji je ovaj grad dugo čekao.

Petak navečer, puni štandovi, smijeh, razgovor i druženje. Ispunjeni centar grada zračio je pozitivnom energijom i zadovoljstvom brojnih posjetitelja.

Koronu su svi zaboravili čim su se počeli širiti mirisi gastronomskih delicija te zvukovi točenja kvalitetnog vina. Koncept festivala vrlo je jednostavan. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, ali da bi mogli konzumirati vina potrebno je kaucirati čašu za 30 kuna. Također, ne prima se novac nego prethodno kupljeni novčani bonovi.

Ovu vrijednu gastronomsku manifestaciju pozdravili su i gradonačelnik Vojko Obersnel te mnogi uglednici iz gradskog javnog života. Festival se sastoji od tridesetak drvenih kućica u kojima su uz vinare s kvarnerske scene, smješteni i gosti iz Istre te s područja kontinentalne Hrvatske kao i oni iz Slovenije. Također, bogatu vinsku ponudu prati i vrlo bogata i kvalitetna gastro ponuda.

Festival će se održavati punih deset dana, sve do 20. rujna na Trgu Riječke rezolucije i Trgu 128. brigade Hrvatske vojske.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari