“SORRY NO FOOD” U zaleđu Rijeke migranti napravili silan nered pa ostavili molbu za oprost

Foto: Čitatelj

Stanovnike u zaleđu Rijeke i dalje muči neizvjesnot glede ponašanja migranata koji prolaze tom rutom na putu iz BiH prema Sloveniji

Kako smo već pisali o tome OVDJE i OVDJE, migranti se na svome putu snalaze kako znaju i umiju, pribjegavajući u svojoj nevolji i nedozvoljenim radnjama kakve su provale u vikendice na koje naiđu.

Nerijetko u provaljenim vikendicama, planinarskim domovima i drugim objektima ostave silan nered, a ovoga puta su se i ispričali porukom koju su ispisali na komadu kuhinjskog namještaja: “Sorry No Food. Cold 10 Days”.

Slaba je to utjeha vlasnicima objekata koji po dolasku u svoju godinama brižno podizanu i čuvanu nekretninu naiđu na ovakav prizor..

Provale na Risnjaku i Gornjem Jelenju

Posljednji veći slučaj nereda kojeg su migranti ostavili iza sebe odigrao se prošlog tjedna kada su vlasnici objekata na Risnjaku i Gornjem Jelenju naišli na strašan prizor po ulasku u svoje kuće.

Naime nepoznati vandali, a po mišljenju mnogih migranti na putu prema Zapadnoj Europi, demolirali su prostorije Planinarskog doma Risnjak.

Policijska Služba očevida PU Primorsko-goranske utvrdila je kako su počinitelji ukrali veću količinu hrane i pića koncesionaru planinarskog doma. Po svemu sudeći u domu su boravili nekoliko dana.

Nakon što su migranti provalili u vikendice na Platku (OVDJE), ista sudbina zadesila je i vlasnike vikendica blizu Gornjeg Jelenja.

POVEZANI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari