“TimeOut” proglasio Rijeku “najfenomenalnijim gradom na obali”. Evo zašto!

Foto: Borko Vukosav

“TimeOut Croatia”, dio medijskog giganta koji je prerastao u najpoznatiji i najcitiraniji izvor turističkih informacija u svijetu, naš grad opisuje i kao “uvijek buntovnu Rijeku, vjerojatno najalternativniji i najzabavniji grad na obali Jadrana”

Slavni tiskani i internetski turistički vodič Time Out na stranici svoje “podetikete” Time Out Croatia objavio je prekrasnu foto-reportažu.

Foto: Borko Vukosav

Opisujući u uvodu svoje ilustrirane internetske reportaže Rijeku, TimeOut Croatia navodi kako “… uz habsburški glamour, Rijeka nije vaš tipični primorski grad. I dalje je jedno od glavnih prometnih središta Jadrana, središnja luka koja Hrvatskoj pruža prozor u svijet. “Luka raznolikosti” vodeća je tema projekta Rijeka -Europska prijestolnica kulture 2020, pokazujući multikulturalizam grada i njegovu pomorsku povijest.”

Foto: Borko Vukosav

Izdavačka grupa Time Out pokriva 108 gradova u 39 zemalja svijeta a čitalačka publika joj doseže 25 milijuna čitatelja mjesečno, uz ukupan doseg od 242 milijuna čitatelja na svim platformama.

Foto: Borko Vukosav

Časopis ali i njegova internetska izdanja je prepoznat kao pouzdan izvor informacija za turiste u cijelom svijetu – ima prepoznatljiv stil pisanja a pripremaju ga vrhunski profesionalci, u pravilu engleski novinari koji obilaze destinacije po svijetu.

VIDEO DANA: