TURISTIČKA INSPEKCIJA – SELCE Turiste još jednom dočekali radovi na sve strane!

Biser Kvarnera, Selce, nije na najbolji način dočekalo turističku sezonu

Gosti već uvelike pristižu, ljeto je počelo, vrhunac turističke sezone kuca na vrata, a Selce je – raskopano!?

Iako nimalo ne sumnjamo u dobre namjere investitora i njihovu želju da unapređenjem razine usluge pojačaju turistički imidž Selca, sve je trebalo isplanirati bolje a završetak radova planirati u ranijem terminu.

Ovako, pristigli gosti svakodnevno se žale iznajmljivačima na buku i raskopano mjesto koje slovi za biser Crikveničke rivijere – naravno, kada je u svome uređenom i najboljem izdanju!

Turiste su dočekali radovi na sve strane, čak je i riva neupotrebljiva jer se na njoj izvode radovi pa se turistički brodovi nemaju gdje vezati.

Privatni iznajmljivači i ugostitelji su posebno ogorčeni jer zbog ovakve situacije odnosno nezavršenih građevinskih radova gotovo na svakom koraku u Selcima – gube veliku zaradu.

Vrhunac lošeg planiranja sezone je činjenica da su hotelijeri nudili aranžmane koji uključuju korištenje dva velika bazena – a bazeni izgledaju ovako:

Nije da bazen nije bio dotrajao, i s te strane ulaganje je više nego dobrodošlo, no radove je trebalo završiti na vrijeme.

Ali da se po tko zna koji put na Crikveničkoj rivijeri ovako dočekuju turisti, jer investitori i izvođači radova nisu mogli kvalitetno isplanirati trajanje radova – nedopustivo je.

Nadamo se da nas ovakve slike neće dočekati u drugim turističkim središtima u županiji kada ih budemo posjećivali…

VIDEO DANA: