SUSRET NA KORZU

U RIJECI JE MOGUĆE I OVO! Na Korzu se sreli Plenković, Grbin, Filipović i Cappelli; Sve prošlo uz smijeh i šalu

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kada je riječ o Rijeci, ne treba im ni dogovor – svi su na Korzu, pa su se tako na najljepšoj šetnici sreli i predsjednici SDP-a i HDZ-a

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin došao je u Rijeku podržati kandidata za gradonačelnika Marka Filipovića, a predsjednik HDZ-a Andrej Plenković stigao je podržati kandidata za župana Garija Cappellija.

Da bi HDZ-ova delegacija stigla do štanda HDZ-a morala je proći pored štanda SDP-a, a tamo su se baš u tom trenutku zatekli Peđa Grbin i Marko Filipović.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Plenković, Cappelli i pratnja zastali su i pozdravili SDP-ove, a sve je proteklo – možemo slobodno reći – čak uz srdačne tonove i želje da građani odaberu ono što misle da je najbolje za njih, grad, županiju i Hrvatsku.

Demokracija na djelu, rekli, bi, kakva je moguća upravo u Rijeci, gradu tolerancije i uvažavanja onog drugog.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Situacija je bila toliko zanimljiva da smo čak u jednom trenutku pomislili kako će i SDP-ova i HDZ-ova delegacija zajedno na kavu na jednu od terasa na Korzu, no na kraju je Plenković na kavu ipak otišao s predsjednikom županijskog HDZ-a Olegom Butkovićem…

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views